logo logo
Fes servir la nostra aplicació per gestionar les teves reparacions.
SOL·LICITA REPARACIÓ
TRUCA'NS AL 93 837 13 79 SOL·LICITA REPARACIÓ logo
Top

El taller

Solucionem qualsevol problema de hardware i software que els teus equips puguin tenir, contacta’ns, si ho desitges ens desplacem al teu domicili i si no es viable el portem a les nostres instal·lacions per realitzar la reparació.

Projectes a mida

STI ofereix un servei adaptat a les teves necessitats, tant per EMPRESA com per PARTICULARS, manteniment de sistemes, xarxes,  hardware, webs, app’s i disseny gràfic.

Venda de material

Venem tot tipus de material informàtic i/o tecnològic, no t’has de preocupar per res… nosaltres et proveïm del material necessari per instal·lacions, reparacions, configuracions d’equips, perifèrics i xarxes.

q

CLIENTS SATISFETS

Descarregar la nostra app

Gestiona les teves reparacions descarregant la nostra app fent a click a sobre la següent icona o busca-la a Play Store (paraula clau: stisallent).

Fes click per descarregar la nostra App
SOL·LICITA REPARACIÓ

Hardware i software

STI es crea per oferir Suport Tècnic Informàtic, assessorament, manteniment de xarxes, hardware i software, reparacions i venta de material informàtic.

Especialitzats en prestar serveis a particulars i petites i mitjanes empreses que no disposen de personal propi per a les tasques de manteniment informàtic.

Hardware i software

A STI allarguem al màxim la vida útil dels teus ordinadors. Optimització de rendiment, canvi de peces (Disc Dur, RAM, targes, pantalles de portàtils...) etc.

Contacta'ns

Reparem

El teu equip

ANTIVIRUS I MANTENIMENT

Mantenim els teus ordinadors lliure de virus, malwares, troianos... neteja física de la maquinaria (extracció de pols i brutícia).

contacta'ns

Seguretat 100%

Neteja de sistema

Xarxes a mida

Instal•lació, configuració i administració de xarxa personalitzades per a cada client i necessitat. Instal·lació d' accesos wifi.

contacta'ns

Instal·lació

I configuració de Xarxes

Visita el nostre Taller

Establiment sostenible i respectuós amb el medi ambient, el mobiliari de treball de la marca STI és totalment reciclable (majoritàriament de cartró).

Portem a les plantes de reciclatge els equips informàtics dels nostres clients i els nostres propis un cop no es poden reutilitzar.

Informació de contacte

Carrer Àngel Guimerà, 4 Baixos, 08650 Sallent, Barcelona

sti@stisallent.com

(+34) 93 837 13 79

www.appsti.cat

EL NOSTRE HORARI

Monday 9-13h - 15-19h
Tuesday 9-13h - 15-19h
Wednesday 9-13h - 15-19h
Thursday 9-13h - 15-19h
Friday 9-13h - 15-19h