logo logo
Fes servir la nostra aplicació per gestionar les teves reparacions.
SOL·LICITA REPARACIÓ
TRUCA'NS AL 93 837 13 79 SOL·LICITA REPARACIÓ logo
Top
 

Contacta’ns

Visita'ns, truca'ns o envia'ns un comentari

Contacta’ns

  La comunicació enviada quedarà incorporada a un fitxer del qual és responsable I-Tailored AppandWeb, SL. Aquesta comunicació s'utilitzarà exclusivament per tractar les seves dades per atendre la seva sol•licitud, sempre de conformitat amb el Reglament (UE) 2016/679 de 27 d'abril de 2016 (RGPD), la Llei Orgànica 3/2018 de 5 de desembre (LOPDGDD) i demés normativa legal vigent en matèria de protecció de dades personals sobre protecció de dades. Les seves dades no es comunicaran a tercers, excepte per obligació legal, i es mantindran mentre no sol•liciti la seva cancel•lació.
  En qualsevol moment vostè podrà exercir els drets d'accés, rectificació, portabilitat i oposició, i, si s'escau, la limitació i cancel•lació , comunicant-ho per escrit, indicant les seves dades personals a c/ Cos 52 08650, Sallent o mitjançant l'enviament d'un correu electrònic a sti@stisallent.com.


  Accepto els termes i condicions
  Info de contacte

  Ens pots trucar, enviar un e-mail o emplenar el formulari i nosaltres ens posarem en contacte amb tu el mès aviat possible.

  Carrer Cós 52, Baixos, 08650 Sallent, Barcelona

  (+34) 93 837 13 79

  sti@stisallent.com

  www.appsti.cat