logo logo
Fes servir la nostra aplicació per gestionar les teves reparacions.
SOL·LICITA REPARACIÓ
TRUCA'NS AL 93 837 13 79 SOL·LICITA REPARACIÓ logo
Top
 

AppSTI

Coneix la nostra app

www.appsti.cat

STI compta amb una aplicació que pot ser descarregada a Playstore o visitar per web, on els nostres clients podran demanar hora per les seves reparacions i controlar en tot moment l’estat de les mateixes.

Dóna d’alta les teves dades i equips

Un cop registrat com a usuari, dóna d’alta les teves dades i els teus equips.

L’aplicació et permetrà gravar diferents equips de tal manera que podràs veure l’historial de tots ells, els podràs editar, i eliminar els obsolets, també podràs introduir diferents direccions: personal, de facturació i ubicació de reparació.

Sol·licitar cita

Demana cita per a una reparació o visita del tècnic. L’aplicació permet veure les hores disponibles, informar de quin equip és el que s’ha de revisar o reparar, es pot sol·licitar la recollida / reparació a domicili i informar de l’error. L’equip tècnic confirmarà la cita (o es comunicarà amb tu). Podràs portar un seguiment de la cita i modificar-la.

Consulta l’estat de la teva reparació

L’aplicació et permetrà fer el seguiment de la reparació, saber en quin estat es troba aquesta segons els diferents passos i processos, també disposaràs de l’historial d’reparacions anteriors, podràs consultar-lo sempre que vulguis en qualsevol lloc a qualsevol hora.

q

CLIENTS SATISFETS

Perquè App Sti?

La manera més fàcil de realitzar la reparació del teu ordinador, demana cita a un tècnic, ens desplacem a casa teva i resolem el problema:

  • Dóna’t d’alta a la nostra App
  • Enregistra el teu equip
  • Sol·licita cita al tècnic
  • Porta el teu equip al nostre taller o el recollim a casa teva
  • Comprova l’estat de la reparació
  • Recull l’equip o t’ho portem a casa

Si vols navegar per la nostra aplicació visita  WWW.APPSTI.CAT o si prefereixes descarregar-te en el teu dispositiu mòbil ja sigui el telèfon o la tablet, pots anar a Playstore, busca la nostra app (paraula clau: stisallent) o fes click al següent enllaç i descarrega’t l’aplicació que et permetrà gestionar els teus equips i reparacions.

promo_ok